I després

L’AJUNTAMENT DE SFG RECUPERA EL DIA DE L’ESPORT

Compartiu aquesta història

Un acte públic previst pel 16 de juny a les 20h, al Teatre auditori Narcís Masferrer, farà una distinció als millors esportistes locals, un reconeixement als clubs que s’han destacat aquesta temporada i es preveu alguna sorpresa.
L’Ajuntament té l’interès que aquesta jornada, en edicions futures, tingui una presència més destacada, amb activitats durant tot el dia.
El regidor d’Esports, David Oliveras, creu que dedicar un dia a valorar l’esport local “és necessari i els practicants dels esports a Sant Feliu de Guíxols, amb clubs on sovint s’arriben a importants fites, han de tenir una jornada on poder-ho explicar bé a tothom i fer un reconeixement just”.
L’Àrea d’Esports és qui està preparant la jornada. Atès que la capacitat és limitada es prioritzarà l’accés als esportistes guardonats i dos acompanyants.

Noves xerrades
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la gestora de la piscina La Corxera inicien un cicle de xerrades relacionades amb l’esport i la salut en les quals es volen fer arribar els principals valors que l’esport ens transmet.

La primera xerrada s’havia de fer el 26 de maig, però per causes tècniques de darrera hora es va canviar de data i emplaçament. La nova data és el 14 de juny de 2017, a Casa Irla. La primera conferència projectarà el documental ‘La lluita d’Arnau’, del realitzador Albert Barceló, i es presentarà el llibre de Sergi Mingote ‘La vida como reto’. El documental mostra l’esforç de José Miguel Herrera i Sergi Mingote per fer el cim del pic Khan Tengri. I al llibre, Mingote repassa la seva trajectòria com a escalador.

El documental i el llibre s’han fet per recaptar fons per l’àrea oncològica de Sant Joan de Déu i el simple fet d’assistir-hi ja és una aportació a aquesta causa.

La xerrada es farà a les 19 h a la Casa Irla i comptarem amb la presència dels seus protagonistes.
La resta de conferències es faran a la tardor i abans de Nadal.

El més llegit

I després