I després

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols reactiva la campanya per fer complir l’ordenança sobre l’aparcament en les zones de càrrega i descàrrega

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol fer front a l’augment detectat en la quantitat de vehicles que, sense seguir l’ordenança, estacionaven en els punts de càrrega i descàrrega de vehicles industrials de la Ciutat.

Com explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Ernest Asurmendi, des del Consistori ja s’havia engegat anteriorment una campanya informativa a través de la qual es feia saber de la necessitat de situar un disc horari per conèixer el temps d’estacionament del vehicle en aquests espais. Degut a aquest augment en l’incompliment de la normativa, l’Ajuntament ha decidit activar de nou el protocol informatiu, i ja s’han efectuat les primeres sancions.

El regidor ha remarcat que el disc horari “no cal que sigui de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols” i que es pot utilitzar el de qualsevol altra població.
El control del compliment de la norma i l’aplicació de multes recau en la Policia Local i afecta a qualsevol zona de càrrega i descàrrega de Sant Feliu. Les multes van dels 40 als 100 euros, tant per als que sobrepassin el temps d’aparcament permès, com pels que no disposin de disc horari, no el situïn en un lloc visible, o no siguin vehicles de càrrega i descàrrega.

El més llegit

I després