I després

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols present en la primera reunió del nou mandat de la Comissió Turística del Consell Comarcal

Aquest dijous 26 de setembre s’ha reunit, per primer cop en aquest mandat, la Comissió Turística del Consell Comarcal, que està formada pels regidors de Turisme dels municipis de la comarca. Per part de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols hi ha assistit la regidora Núria Cucharero, qui comenta que durant la trobada “es van planteja quins són els objectius a desenvolupar de cara a aquest mandat”.

Compartiu aquesta història

Aquest dijous 26 de setembre s’ha reunit, per primer cop en aquest mandat, la Comissió Turística del Consell Comarcal, que està formada pels regidors de Turisme dels municipis de la comarca. Per part de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols hi ha assistit la regidora Núria Cucharero, qui comenta que durant la trobada “es van plantejar quins són els objectius a desenvolupar de cara a aquest mandat”.

Uns dels temes destacats són “la sostenibilitat i els temes d’accessibilitat”. Sobre aquesta segona qüestió es vol que el Baix Empordà “sigui una destinació turística accessible i des de Sant Feliu hi posarem tots els esforços”. Aquesta serà una acció que beneficiarà a les persones amb mobilitat reduïda, dificultats auditives, visuals o de nivell cognitiu. Cucharero ha recordat que en el tema de l’accessibilitat ja fa temps que s’hi treballa des de l’Ajuntament ganxó.

La regidora ha explicat que durant la reunió també es va tractar la marca Empordà, “un projecte en el que s’havia estat treballant ja fa temps i ara es vol reemprendre”. De fet ja es diposa d’un web i un vídeo promocional per engegar el projecte de cara al mes de novembre.

Segons el vicepresident del Consell i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé, “la nostra comarca ha de fer un pas endavant a l’hora de reflectir millor en la nostra oferta turística un seguit de valors interioritzats per la nostra societat i, per tant, pels nostres visitants”.

 

El més llegit

I després