I després

L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS HA INICIAT EL PROCÉS PER DEMANAR LA CONCESSIÓ DE L’EDIFICI DE PALM BEACH

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha iniciat el procés per demanar la concessió de l’edifici de l’antiga discoteca Palm Beach de Sant Feliu de Guíxols. La intenció és que l’edificació reverteixi a l’Ajuntament i així poder fer-ne la restauració, posar-lo a disposició de la ciutadania i que els Banys de Sant Elm tornin a tenir vida després de molts anys d’abandonament.

Un cop Costes de la Generalitat ha declarat la caducitat de la concessió per abandonament, s’ha de fer l’acte de reversió a l’Estat i per aquesta raó el consitori s’ha de dirigir a aquest organisme per engegar el tràmit.
Una vegada iniciat el procés s’ha de veure en quines condicions es troba l’edifici per poder saber quin és el projecte que es pot presentar per rebre la concessió.

Aquest dimecres han visitat la zona el subdelegat del govern espanyol, Albert Bramon, i el delegat del govern de la Generalitat, Pere Vila, acompanyant el govern local.

L’Ajuntament disposa d’imatges de com eren els Banys de Sant Elm en el seu origen i la seva intenció és restaurar l’edificació per recuperar la seva imatge, a més de reservar algun espai per a realitzar-hi alguna altra activitat amb la finalitat de dinamitzar l’àmbit cultural i comercial.

Des del consitori estarien interessats en què la Universitat de Girona formés part d’aquest procés amb la creació d’un espai educatiu amb una aula per als seus estudiants de màsters o de ciències relacionades amb el mar, incloent també, per exemple, un petit laboratori.

La intenció és realizar els tràmits de la manera més rápida possible. Els serveis tècnics es coordinaran ara amb els responsables de la Generalitat i l’Estat per poder tenir enllestida la primera proposta que es presentarà.

El més llegit

I després