I després

L’Ajuntament contractarà 6 persones amb el programa Treball i Formació del SOC

Les persones interessades poden presentar-se al procés fins aquest divendres 23 de juny

Compartiu aquesta història

L’Àrea de desenvolupament econòmic i local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha adherit a una nova edició del Programa Treball i Formació promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Enguany el programa permetrà la contractació de 6 persones a jornada completa durant tot un any.

En aquest sentit es contractaran 2 auxiliars administratius amb titulació acadèmica a través d’una línia específica destinada a persones majors de 52 anys que estiguin inscrites a l’atur i que siguin destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

Les previsions del consistori és poden contractar una informadora de carrer que haurà de ser dona a l’atur i en situació de violència masclista o bé dona en atur de llarga durada i que ja no percebi cap prestació per desocupació.

També es preveu contractar un altre informador de carrer i un oficial de segona forestal a través d’una línia específica destinada a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada i que no rebin cap prestació econòmica per desocupació.

Per últim es preveu contractar un altre oficial de segona forestal gràcies a una última línia d’ajuts destinat a persones inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades i perceptores de la renda garantida.

L’Ajuntament espera comptar amb l’ajuda completa per poder cobrir aquestes 6 places, i en cas que la subvenció aconseguida finalment sigui inferior a la prevista,  es prioritzarà els llocs de treball segons les necessitats.

El consistori  ja ha obert el procés i les persones interessades poden demanar més informació al Servei d’Ocupació Municipal, o al correu som@guixols.cat. Hi ha temps fins aquest divendres 23 de juny.

El més llegit

I després