I després

L’Ajuntament contractarà 5 dones dins el Programa Treball i Formació

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu engega el Programa Treball i Formació 2022 Línia DONA per contractar 5 dones a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquest programa està dirigit, per una banda, a dones en situació d’atur i que es trobin inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades en situació de violència masclista. Tenen caràcter preferent les dones que siguin mares de famílies monoparentals.

També es dirigeix a dones que estiguin en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació. Es prioritzen les dones de famílies monoparentals, les de 45 anys o més i les que no tinguin la cotització suficient perquè se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l’edat de jubilació.

Les contractacions, a jornada completa durant 12 mesos, seran per les següents tasques:

► 2 informadores de carrer per difondre diferents campanyes municipals
► 3 auxiliars administratives

Per poder formar-ne part s’ha d’acreditar estar inscrita a l’Oficina de Treball. Per a més informació us podeu adreçar al Servei d’Ocupació Municipal, al primer pis de l’estació d’autobusos, o enviar un correu a som@guixols.cat. La data límit és el 28 de desembre.

El més llegit

I després