I després

L’Ajuntament contracta a 5 joves en pràctiques durant 6 mesos

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha contractat a cinc joves menors de 29 anys, en practiques i a jornada completa durant sis mesos, que s’incorporaran a les següents àrees: dos per a l'Àrea de Comunicació, un per la d’Informàtica, un per a Recursos Humans i un darrer per l'Àrea de Neteja i Zona Blava.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha contractat a cinc joves menors de 29 anys, en practiques i a jornada completa durant sis mesos, que s’incorporaran a les següents àrees: dos per a l’Àrea de Comunicació, un per la d’Informàtica, un per a Recursos Humans i un darrer per l’Àrea de Neteja i Zona Blava.

L’alcalde, Carles Motas, i la regidora d’Ocupació, Sònia Bartumeu, els han rebut avui dimecres 30 d’octubre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la ciutat per donar-los la benvinguda i realitzar la signatura dels respectius contractes.

El sol·licitants havien de ser menors de 29 anys, disposar de la titulació acadèmica relacionada amb els llocs de treball a cobrir, estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil i també a l’Oficina de Treball. Aquesta contractació està cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020 en un 91,89%.

 

El més llegit

I després