I després

L’Ajuntament anuncia que treballa per traslladar el Centre Ocupacional Tramuntana a un nou emplaçament

El consistori té previst que el nou equipament se situï a un terreny ubicat just al costat del recinte del CEIP Baldiri Reixac, a l’avinguda Europa. "Si bé l’objectiu principal és la dignificació de l’espai, també ho és l’arranjament de tot l’entorn de l’escola", defensa la regidora d'Acció Social, Laura Serrano.

Compartiu aquesta història

El consistori té previst que l’equipament s’ubiqui a l’avinguda Europa, a tocar de l’escola Baldiri Reixac

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que projecta canviar d’ubicació el Centre Ocupacional Tramuntana. El servei, dedicat a donar suport en termes d’ocupació a persones amb diversitat intel·lectual, actualment duu a terme la seva activitat a l’edifici de l’escola bressol coneguda antigament com els Caganers, al carrer Nou dels Garrofers. Aquesta ubicació havia de ser, en un principi, “de caràcter provisional, però hi estan des de fa més de 20 anys”, apunta la regidora d’Acció Social del consistori guixolenc, Laura Serrano.

“El projecte que estem treballant des de fa més d’un any amb AFATRAM (Associació de Familiars, Tutors i Usuaris del Centre Tramuntana) contempla el trasllat del servei a un nou equipament a tocar de l’escola Baldiri Reixac”, explica la mateixa Laura Serrano, atès que l’entitat “fa temps que manifesta que la seu actual se’ls fa petita”. La ubicació on està previst que s’aixequi la nova instal·lació és un terreny ja destinat a equipaments just al costat del recinte del CEIP Baldiri Reixac, a l’avinguda Europa. “Els mòduls en qüestió estaran preparats per a abastir totes les aules necessàries per cobrir el nombre d’usuaris actuals i més”, detalla l’edil d’Acció Social, que afegeix que “també disposaran dels recursos requerits perquè es desenvolupin totes les activitats del centre”.

Si bé “l’objectiu principal és la dignificació de l’espai”, continua Serrano, “també ho és l’arranjament de tot l’entorn de l’escola Baldiri Reixac”. Així, l’Ajuntament continua amb els treballs de millora del barri del Sot dels Canyers, “amb la idea de crear un entorn educatiu segur, integral i comunitari”, conclou la regidora d’Acció Social, Laura Serrano. L’equip redactor és Ad-Hoc Arquitectes.

Les imatges tant de portada com inferior corresponen a ‘renders’ digitals del futur equipament: no són fotografies reals.

El més llegit

I després