I després

L’Ajuntament adopta mesures d’higiene a la ciutat per evitar el propagament del COVID-19

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està dirigint també esforços en mantenir nets i al màxim d’higienitzats els punts que ara mateix són els que requereixen més higiene.

En tots els casos s’apliquen neteges a fons, com va ser el cas d’ahir dijous, amb solucions d’aigua i lleixiu per desinfectar.

S’està actuant sobre les immediacions dels supermercats que estan oberts, tan els grans com els petits. També sobre les fleques i forns de pa.

Lligat a això, s’actua netejant les immediacions i entorns de les farmàcies i els centres mèdics que hi ha a Sant Feliu de Guíxols.

També cal comentar que es manté funcionant amb normalitat el servei de recollida d’escombraries, amb els camions passant amb normalitat, però convé saber que la deixalleria NO TÉ ACCÉS AL PÚBLIC GENERAL aquests dies, i que els usuaris domèstics no poden fer viatges per anar a portar residus a la deixalleria. Només serà per professionals acreditats.
La deixalleria mòbil també resta tancada.

Per ultim, no es recullen els voluminosos porta a porta aquests dies, ni la poda, i recordem que està prohibit deixar aquests voluminosos o poda al costat dels contenidors.

El més llegit

I després