I després

L’Ajuntament actuarà al carrer s’Adolitx, que deixarà de ser l’últim sense asfaltat en trama urbana a la ciutat

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols portarà a aprovació del Ple municipal l’acord per establir les quotes de contribució especial que pagaran els veïns del carrer s’Adolitx en concepte de nova urbanització. Aquestes se situen en un 70% a càrrec dels veïns i del 30% de l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols portarà a aprovació del Ple Municipal l’acord per establir les quotes de contribució especial que pagaran els veïns del carrer s’Adolitx en concepte de nova urbanització. Aquestes se situen en un 70% a càrrec dels veïns i del 30% de l’Ajuntament.

Un cop superada aquesta part del finançament es posarà en marxa l’obra del carrer. El projecte preveu una calçada d’un ample de 5,30 metres amb una vorera sempre igual de 0,80 metres d’amplada al llarg del carrer per la banda oest.

El carrer s’Adolitx deixarà de ser el darrer sense asfaltar en trama urbana de Sant Feliu.

 

La banda est serà variable i anirà des del punt mes ample d’1,80 al mínim de 0,86 metres. Es pavimentarà amb asfalt tot el carrer, es refarà la conducció d’aigua potable, passant del fibrociment al tub de polietilè, i es posarà un nou enllumenat públic, canalització de telèfon i gas, a més d’altres millores. El pressupost total voreja els 800.000 euros, IVA inclòs.

 

El més llegit

I després