I després

L’Ajuntament activa un paquet de mesures econòmiques per ajudar la ciutadania i els negocis locals mentre dura l’emergència pel coronavirus

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha signat un decret on estableix un seguit d'ajudes per empreses i negocis locals per reduir l'impacte econòmic que suposa la crisi del coronavirus, mentre l'emergència estigui vigent. Són també revisables si hi ha novetats.

Compartiu aquesta història

Tota la informació puntual sobre el coronavirus i les seves afectacions a la ciutat la trobareu fent clic aquí.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha signat un decret on estableix un seguit d’ajudes per empreses i negocis locals per reduir l’impacte econòmic que suposa la crisi del coronavirus, mentre l’emergència estigui vigent. Són també revisables si hi ha novetats.

Entre aquestes ajudes, s’han previst avançar al màxim possible el pagament de factures aprovades i gestionar les registrades fins a data d’avui. També es pretén estudiar bonificacions per a les taxes de serveis no prestats (per exemple, ocupació de via pública per part de negocis, com terrasses…), i estudiar formes per bonficar les taxes relacionades amb activitats comercials i industrials mentre els negocis hagin estat tancats per obligació. Una altra de les mesures és deixar sense efecte el cobrament de la zona blava fins a nou avís.

N’hi ha moltes més: el decret de l’alcalde preveu suspendre el cobrament dels rebuts domiciliats del padró de vehicles que havia de fer-se l’1 d’abril. També se suspèn el cobrament de rebuts mensuals domiciliats de març de serveis com l’Escola de Música, Escola Bressol, Mercat i altres no domiciliats.

S’amplia el termini de pagament de diferents taxes i impostos, i es deixa més marge per al pagament de tots aquests tributs, com a data límit el mes d’octubre. El nou calendari de pagaments es publica, ja avui, al web guixols.cat

El més llegit

I després