I després

L’ADN I EL FILL “GANXÓ” DE JULIO IGLESIAS

Compartiu aquesta història

Portaven gairebé quaranta anys al darrera de Julio Iglesias perquè reconegués un fill que va engendrar a Sant Feliu de Guíxols, quan l’any 1979 va actuar a la sala Las Vegas i assegura va tenir relacions sexuals amb ell la ballarina portuguesa Maria Edite Santos. El cantant ho negava i va tirar d’advocats de forma permanent per escapolir-se de les proves de paternitat, malgrat que el presumpte fill “made in Sant Feliu” és una calcomania del cantant.

En aquella època, un grup empresarial que tenia lligams amb el que ara és l’hotel Eden Roc,va veure possibilitats a la Sala Las Vegas i la va regentar durant una temporada contractant a primeres figures com el propi Julio Iglesias, Joan Manuel Serrat, Patxi Andión, Charles Aznavour, Rita Pavone, etc.

En la dècada dels 90, un redactor de la revista Interviu es va desplaçar a Sant Feliu i, a la taverna de Can Toni, en Jordi Budó va reunir, entre altres, a un dels propietaris de la sala i a l’encarregat del manteniment. Aquest últim va fer unes declaracions força surrealistes i amb excés de protagonisme, com si ell hagués estat tota la nit acompanyant a la parella, posant-se de part del cantant i negant que haguessin practicat sexe amb la ballarina. Als pocs dies es publicaven tres pàgines centrals a l’Interviu.

Ara, s’ha pogut fer la prova de l’ADN a Miami i, tal i com estava “cantat”, hi ha el 99,99% de coincidències entre l’un i l’altre, notícia que ha estat acollida amb immensa satisfacció per les revistes del cor, i també per diaris com ara La Vanguardia, que publica un article força entretingut, del qual us facilitem l’enllaç, que us convidem a llegir si es dóna el cas que amb tot l’anterior no n’heu tingut prou: http://www.lavanguardia.com/gente/20170706/423923615941/julio-iglesias-hijo-secreto.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=gente&utm_campaign=lv

El més llegit

I després