I després

L’AAMA60 celebra el seu 20 aniversari amb un exitós sopar

L’Associació d’Amics de la Música dels anys 60 va celebrar el passat dijous 5 de desembre a les 9 del vespre, a l’Hotel S'Agaró, el seu 20è aniversari.

Compartiu aquesta història

L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 va celebrar el passat dijous 5 de desembre a les 9 del vespre, a l’Hotel s’Agaró, el seu 20è aniversari. L’activitat va consistir en un sopar de socis que va comptar amb l’assistència de més de 140 persones.

Durant l’acte es va fer el lliurament del XIII Premi AAMA60, que aquest any va recaure a l’Associació Club de Fans 60’s, 70’s, 80’s de Palamós “per la seva bona feina en vers la música d’aquestes dècades”, explica l’entitat.

El final de festa va comptar amb l’actuació del conjunt Pacific, que es va allargar fins la matinada, i en la qual es va ballar i “recordar totes aquelles meravelloses cançons de la dècada prodigiosa dels anys 60”, comenten des de l’associació. Pels organitzadors “la festa va ser tot un èxit, tant pel molt bon servei de l’Hotel s’Agaró com per l’assistència de públic” i valoren repetir l’experiència l’any vinent.

El més llegit

I després