I després

La Volta ja té definit el recorregut de la 103 edició que sortirà des de Sant Feliu el 18 de març

La nostra ciutat serà sortida i arribada de la primera etapa d'una prova que comptarà amb els millors ciclistes del món

Compartiu aquesta història

La Volta Ciclista a Catalunya ja té definits els recorreguts que formaran part de la 103 edició que se celebrarà entre el 18 i el 24 de març. Un any més, Sant Feliu de Guíxols serà la primera etapa, tant en la sortida com en l’arribada, com ja va passar l’any 2023.

La segona etapa serà el dimarts 19 de març entre Mataró i Vallter. La tercera començarà a Sant Joan de les Abadesses i anirà fins a Port Ainé. Pel que fa a la quarta, el recorregut s’iniciarà a Sort i finalitzarà a Lleida. La cinquena anirà d’Altafulla a Viladecans, la sisena de Berga a Queralt, i la darrera, començarà a Barcelona i també acabarà a la ciutat comtal.

La regidora d’Esports, Mireia Borrego, es mostra molt orgullosa que la prova torni un any més a Sant Feliu i recorda una de les novetats destacades d’aquesta edició a la nostra ciutat, que és el pas de la prova per la carretera de Tossa.

Aquesta edició tornarà a tenir per segon any consecutiu tres arribades en altura, i és que a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Vallter i Port Ainé s’hi suma la berguedana Queralt, que es viurà el penúltim dia de cursa. D’aquesta manera, la prova descobrirà seus inèdites en la seva història, com les del santuari de Queralt i Viladecans, que acolliran arribades d’etapa, i Altafulla, que serà protagonista amb una sortida d’etapa.

També hi haurà retorns com ara Berga, que serà sortida d’etapa després de sis dècades de la darrera visita. També tornen Lleida, que serà arribada d’etapa onze anys després, i les sortides de Sort i Sant Joan de les Abadesses.

Segons destaca l’organització, “els millors ciclistes del món competiran un any més per les carreteres catalanes en una edició que promet un gran espectacle, amb tres arribades en altura, seus inèdites i retorns molt esperats”.

El més llegit

I després