I després

L’Oxfam Trailwalker arriba a Sant Feliu recaptant 348.000 euros en aquesta edició

2.500 persones hi han participat per lluitar contra la pobresa i la crisi climàtica i garantir l'accés a l'aigua potable a comunitats vulnerables

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana ha arribat a Sant Feliu de Guíxols la marxa solidària Oxfam Trailwalker, que en aquesta edició ha recaptat 348.000 euros entre tots els equips que han participat en les tres modalitats de la prova, de 100, 55 i 10 quilòmetres, la primera de les quals és la que ha arribat fins la nostra ciutat.

Un total de 2.500 persones han participat en la prova amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa i la crisi climàtica, destinant els diners recaptats a garantir l’accés a l’aigua potable a persones de comunitats vulnerables d’Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia.

Itxaso Ferreras, responsable de l’Oxfam Trailwalker, destaca la gran participació any rere any té la prova.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Mireia Borrego, explicava dissabte a la tarda les activitats que s’havien organitzat a la ciutat per fer més acollidora l’arribada dels esportistes a Sant Feliu.

Durant el recorregut, els participants han pogut conèixer els testimonis de persones beneficiàries dels programes d’Oxfam Intermón i del personal de l’organització que treballa sobre el terreny.

A les sortides i les metes, també s’han pogut veure i tocar les solucions que Oxfam Intermón planteja al problema de l’aigua gràcies a les aportacions fetes.

El més llegit

I després