I després

La temporada de creuers a Palamós preveu 39 escales

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt, el vaixell Thomson Dream encetarà el diumenge 15 d’abril la temporada de creuers al port de Palamós, que actualment té confirmades 39 escales. Actualment, el rècord d’escales de creuers al port de Palamós és de 32 vaixells, i es va assolir l’any 2009. El darrer vaixell serà el Seabourn Legend, que farà escala el 15 de novembre, al cap de set mesos del primer.

El Thomson Dream, de 243 metres d’eslora, és el vaixell que té previst fer més escales al port palamosí. En concret, 15 estades. El creuer va venir per primer cop a Palamós l’any passat, però no pas amb l’assiduïtat programada. De les 10 escales previstes en va suspendre sis, sempre per motius diversos. Això va fer que l’any passat no se superés el rècord d’escales, que va quedar en 31.

Darrere seu hi ha el Seabourn Legend, que té programades 7 escales al port. La primera escala del creuer, que fa 135 metres d’eslora, la farà a final d’aquest mes.

Els següents vaixells amb més presència són Island Escape i Thomson Destiny, amb quatre escales cadascun. L’Island Escape, de 185 metres d’eslora, és la primera vegada que ve a Palamós, mentre que el Thomson Destiny, de 214,5 metres d’eslora, ja coneix aquest destí d’altres edicions.

El MSC Melody, que fa 204,7 metres d’eslora, farà tres escales. El creuer també és la primera vegada que ve a Palamós. Altres vaixells que s’estrenen al port gironí són el Gran Mistral, de 216 metres d’eslora, i el Seabourn Quest, de 216, amb una escala cadascun. Els altres vaixells són el Sea Cloud II, de 105 metres d’eslora, Le Ponant, de 88,5, i el Wind Spirit, de 134.

El més llegit

I després