LA TAULA PER L’HABITATGE SURT AL CARRER

Mesos enrere l’ajuntament a instàncies del Síndic de Greuges de la ciutat i amb el suport de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va crear la Taula de Coordinació pel Dret a l’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols, que es reuneix amb periodicitat des d’abans de l’estiu.
A part de l’oficina del Síndic, que la coordina, la Taula reuneix representants del Servei Municipal d’Habitatge, dels Serveis Socials, de l’Oficina d’Informació al Consumidor (OMIC), de la PAH, de Càritas i de Creu Roja.
La Taula es un lloc de trobada on aquestes entitats públiques i socials coordinen informació i proposen iniciatives per lluitar contra el greu  problema de moltes famílies que es troben sense ingressos suficients per fer front a una de les necessitats essencials de les persones, tenir un sostre.
Des de fa uns dies el díptic explicatiu del que fan aquestes entitats i els serveis que ofereixen a la ciutadania ja es pot trobar a la majoria de oficines públiques municipals de manera que és senzill fer-se una idea de on acudir d’acord amb els problemes de cadascú.
Se’n han editat mil exemplars en castellà i en català i actualment està en fase de distribució. Les persones interessades  poden retirar aquesta guia de serveis en les entitats esmentades. Les persones adherides a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca també n’estan fent distribució en els seus cercles de familiars i amics i en el seu àmbit de barri perquè tots els ciutadans i ciutadanes que tinguin problemes amb la hipoteca o sospiten que en poden tenir estiguin ben informats per poder prendre les millors decisions.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació