I després

La setmana que ve asfaltaran l’avinguda Juli Garreta

Quedarà tancada al trànsit de dilluns a divendres

Compartiu aquesta història

Les obres de reforma d’aquesta avinguda continuen, i  aquesta propera setmana entraran a la seva recta final. Dilluns es tallarà al trànsit rodat fins divendres. En aquestes 5 jornades, es preveu retirar l’actual paviment  abans de poder realitzar el nou asfaltatge.

Es preveu que aquesta nova pavimentació estigui enllestida el proper dijous i que divendres es facin els treballs de pintat i senyalització horitzontal d’aquest nou vial. Serà el mateix divendres, presumiblement a la tarda, quan es podrà reobrir al trànsit.

Durant tots aquests dies quedarà tallat el trànsit i també l’accés rodat als carrers que hi comuniquen, pel que els veïns que hagin de fer ús dels seus vehicles caldrà que els deixin fora de l’àrea afectada.

Un cop finalitzada l’avinguda Juli Garreta serà de plataforma única, és a dir, que la zona de vianants i la destinada al trànsit de vehicles estaran a la mateixa alçada, tot i que quedaran clarament separades.

Un cop anivellada la zona de pas per a vehicles, hauria de desaparèixer la sensació d’estretor que actualment dona la via, tot i que el consistori recorda que la intenció de la reforma també era aconseguir moderar la velocitat de la via, una de les principals vies d’accés al centre de la ciutat.

Un cop finalitzada aquesta reforma, encara quedarà pendent ultimar la del carrer Callau, actualment en marxa, i la finalització de la reforma de la plaça del Monestir.

El més llegit

I després