Aquest dissabte, 9 d’octubre, el Pavelló Municipal d’Esports de Sant Feliu de Guíxols (la Corchera) acull dos partits de Korfbal. Seran la preparació de la Selecció Catalana per al proper Campionat Europeu que se celebrarà a Rotterdam del 22 al 31 d’octubre.
La posada de llarg del combinat català serà amb diversos partits amistosos davant el TOP/Wereldtickets.nl – Sassenheim, un dels equips més importants de la korfballeague. De fet en el conjunt holandès juga  Wim Scholtmeijer, dues vegades campió d’Europa i Mundial i millor jugador del Campionat del Món de 2003.
Els partits es duran a terme dissabte a Sant Feliu de Guíxols, diumenge a Palamós i aniran acompanyats d’altres activitats de promoció:
Dissabte 9 d’octubre de 2010
Pavelló de Sant Feliu de Guíxols
16.00h Clínic a jugadors/es de Primaria.
17.00h Clínic a jugadors/es de Secundària:
Participants: Escola Gaziel, Escola L’Estació, Escola Els Estanys i Institut Ridaura
18.15h Partit 1: Catalunya – TOP/Sassenheim
20.00h Partit 2: Catalunya – TOP/Sassenheim

Diumenge 10 d’octubre de 2010
Pavelló Municipal Palamós
09.30h Clínic a jugadors 9 -14 anys de Palamós
11.00h Partit de la Lliga junior Palamós – Ridaura.
12.45h Partit 1: Catalunya – TOP/Sassenheim
14.00h Partit 2: Catalunya – TOP/Sassenheim
Des de la Federació Catalana de Korfbal es vol aprofitar aquesta cita per fomentar la presència del nostre esport a la demarcació . A més també es vol facilitar la presència de públic a les graderies i per això s’informa que hi ha l’opció de fer nit el dissabte
Aquests partits amistosos seran la darrera prova pel combinat català que després d’aquest cap de setmana estarà format per l’equip definitiu que viatjarà al campionat. Cal recordar que l’equip català va iniciar la seva preparació abans de l’estiu amb una àmplia convocatòria i a mesura que han avançat els entrenaments, el cos tècnic format per l’entrenador Tilbert la Haye i el segon entrenador Rosendo Garcia han anat configurant la selecció