I després

La segona jornada de la “Guíxols Cup” de vela aplega una setantena de regatistes

El segon cap de setmana de la cinquena edició de la Guíxols Cup va reunir, dissabte 1 i diumenge 2 de febrer de 2020, una setantena de participants a la platja de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

El segon cap de setmana de la cinquena edició de la Guíxols Cup va reunir, dissabte 1 i diumenge 2 de febrer de 2020, una setantena de participants a la platja de Sant Feliu de Guíxols. A part de comptar amb els millors regatistes de Catalunya, diversos esportistes internacionals també van ser partícips de la prestigiosa competició de vela, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Si bé la primera jornada del campionat, el 18 i 19 de gener, ja va estar molt marcada per la meteorologia (el primer dia, manca de vent, i el segon, temporal), l’absència de corrents d’aire va tornar a condicionar la competició aquest últim cap de setmana. El dissabte, de fet, totes les proves planificades es van haver de suspendre per aquest factor, però el diumenge es van poder disputar dues regates per a cadascuna de les tres modalitats programades per al segon cap de setmana de la Guíxols Cup. D’aquí en van sortir els resultats en les categories Laser Radial, Laser Standard i Laser 4.7.

El lliurament de premis, que va comptar amb la presència del regidor d’Esports del consistori guixolenc, David Oliveras, va distingir Giulio Zunino (Club Nàutic Vilanova) com a guanyador de la regata en la categoria de Laser 4.7. Van acompanyar-lo al podi Guillem Margarit i Elba Martínez (Club Nàutic Salou). Pel que fa a la modalitat de Laser Radial, Virginia Guillermo (Club Nàutic Garraf, de Sitges) va endur-se la victòria, seguida per Ricard Castellví i Sergi Sevil (Club Nàutic Cambrils). Finalment, en la subcategoria de Laser Standard va imposar-se Jose Maria Van der Ploeg (Club Nàutic El Balís, de Sant Andreu de Llavaneres); la plata va anar a parar a mans del regatista Jose Luis Doreste (Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols), i el bronze va ser per a Antoni Roig (Club Vela Calella).

La competició continuarà i, de fet, acabarà el cap de setmana del 22 i 23 de febrer amb la categoria d’Optimist.

 

El més llegit

I després