Prop de 150 persones van  assistir al desè aniversari de la Residència “Robert Pallí” de Sant Feliu de Guíxols, pertanyent a l’entitat VIMAR, celebrada a l’escola l’Estació. Entre els assistents hi havia les personalitats relacionades amb el centre i amb Vimar, com Robert Pallí, Claudi Mató, Jordi Sistach o Vicki Ger així com nombrosos representants de les famílies. Per part de l’Ajuntament hi havia l’alcalde, Carles Motas i les regidores Laura Serrano i Fina Cosp.

Es van celebrar nombroses activitats, com un dinar de germanor, sortejos, música, màgia amb l’il.lusionista Xevi, parlaments i un photocall.

La Fundació Vimar és una Fundació Privada sense ànim de lucre que treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar. La residencia i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) “Robert Pallí”, situat a Sant Feliu de Guíxols, és un servei d’acolliment diürn que presta atenció especialitzada a persones amb greus discapacitats. Compta amb set places, ubicades a Sant Feliu de Guíxols.