I després

LA RESIDÈNCIA “ROBERT PALLÍ” (VIMAR) COMPLEIX 10 ANYS

Compartiu aquesta història

Prop de 150 persones van assistir al desè aniversari de la Residència “Robert Pallí” de Sant Feliu de Guíxols, pertanyent a l’entitat VIMAR, celebrada a l’escola l’Estació. Entre els assistents hi havia les personalitats relacionades amb el centre i amb Vimar, com Robert Pallí, Claudi Mató, Jordi Sistach o Vicki Ger així com nombrosos representants de les famílies. Per part de l’Ajuntament hi havia l’alcalde, Carles Motas i les regidores Laura Serrano i Fina Cosp.

Es van celebrar nombroses activitats, com un dinar de germanor, sortejos, música, màgia amb l’il.lusionista Xevi, parlaments i un photocall.

La Fundació Vimar és una Fundació Privada sense ànim de lucre que treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar. La residencia i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) “Robert Pallí”, situat a Sant Feliu de Guíxols, és un servei d’acolliment diürn que presta atenció especialitzada a persones amb greus discapacitats. Compta amb set places, ubicades a Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després