La regidora de Turisme de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Núria Cucharero, ha iniciat aquesta setmana una ronda de visites als establiments de Sant Feliu de Guíxols que han començat a obrir amb l’inici de la Fase 1.

“La idea és copsar quines són les seves inquietuds, quins són els problemes amb els que s’estan trobant i també fer-los un acompanyament en el que és aquesta nova normalitat, que en els primers dies sempre és més complicada”, ha comentat. S’ha mostrat “molt contenta” per la resposta dels empresaris i empresàries amb qui ha parlat, a més de “molt agraïda” que hagin compartit amb ella els seus dubtes. Les visites està previst que segueixin en els propers dies per tota la ciutat.

Núria Cucharero també ha recordat que tots els establiments de Sant Feliu tenen a la seva disposició “els cartells informatius de cara als clients, per informar de quines són les mesures que han de prendre quan els visiten”. Per la regidora “és una manera de facilitar a tots aquests negocis la posada en marxa, una altra vegada, de la seva activitat”.

Qui vulgui descarregar-se els cartells, adaptats a cada tipus de negoci, pot fer-ho fent clic aquí.