I després

La regidora i nº 6 al Congrés pel PSC, Verónica Lahoya, parla d’actualitat a RSF

Compartiu aquesta història

La regidora del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Sant Feliu, Verónica Lahoya, ha parlat de diversos temes d’actualitat amb la nostra emissora. Per una banda ha estat inclosa a les llistes del Congrés dels Diputats per Girona com a número 6 de la candidatura en les eleccions del 20N i, per l’altra, teníem pendents les notícies sobre els resultats d’una reunió sobre les retallades que es mantenia el dijous de la setmana passada.

En referència a la candidatura, la regidora diu que se li va proposar i que en el seu esperit d’aportar tot allò que sigui possible per tal d’avançar dins de l’àmbit progressista està disposada a participar-hi tot i que sap que no sortirà però que pot sumar en l’esforç que el partit està fent per tal de revertir els resultats que vaticinen les enquestes.

Per a ella també és un repte personal que la farà créixer com a persona i afegeix que pot ser la gent pensarà que això de només arribar i aparèixer en el número 6 de la candidatura al Congrés és una mica atrevit però crec que la inexperiència és un punt a favor atès que considero que és molt bona però sí que és cert que quan aterres en un món que és molt diferent del teu et sorprèn per on va el moviment i l’estratègia política. Per això penso que si hi hagués més renovació tant en el municipi com en altres esferes seria un punt positiu, de fet el carrer ja fa temps que ho està reclamant.

I em vull atribuir aquest paper que em permet arribar amb la ment totalment neta i no tenir una visió de la política tant interessada sinó que t’estimula per treballar avantposant els meus principis i valors que és el jo em plantejo com a objectiu prioritari.

Quan li comentem que si ara que ha fet el salt a estadis superiors es planteja la possibilitat de fer carrera política, ho nega taxativament afirmant que és una etapa de la seva vida en la qual vol fer aportacions individuals i col·lectives però que aquest no és un objectiu malgrat que hi posa el màxim interès i compromís ja que li ha tocat una responsabilitat de primer ordre com a regidora de Serveis Socials tal i com està la situació.

I, en referència a la reunió que havien de mantenir per tractar les anunciades retallades i les afectacions que tindrien per als geriàtrics guixolencs, declara que ens vàrem trobar dijous i hi varen assistir representants del CABE (Consell Assistencial del Baix Empordà) que varen presentar un esquema elaborat en funció dels tres plantejaments que la Generalitat havia fet, segons els mitjans informatius ,per la qual cosa hem fet previsions que ens asseguren la normalitat en el servei fins a finals de 2011. Esperem que ben aviat s’aclareixi quina dels tres anuncis que es varen fer al setembre és el que aplicaran.

El més llegit

I després