I després

La regata Guíxols Cup disputa aquest cap de setmana la modalitat de Làsers a Sant Feliu de Guíxols

La cinquena edició de la Guíxols Cup que va començar dissabte 18 i diumenge 19 de febrer, continuarà aquest cap de setmana de l’1 i 2 de febrer amb la modalitat de Làsers.

Compartiu aquesta història

La cinquena edició de la Guíxols Cup que va començar dissabte 18 i diumenge 19 de febrer, continuarà aquest cap de setmana de l’1 i 2 de febrer amb la modalitat de Làsers.

El Club Nàutic Sant Feliu està portant a terme la cinquena edició de la Guíxols Cup, que s’ha consolidat com una de les regates més atractives del circuït català. La competició segueix el model dels darrers dos anys i es celebra durant tres caps de setmana per tal de mantenir la qualitat de la regata i el nivell de satisfacció dels participants, que en destaquen el tracte personalitzat i proper. En aquest cas, la regata forma part del circuit català i és puntuable pel Campionat d’Espanya.

La Guíxols Cup, que porta el nom de la ciutat, va néixer l’any 2016 al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols amb el suport de la Federació Catalana de Vela i de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i compta amb tres patrocinadors oficials: FastMast, Escola Nàutica Medinyà i Helena Jornet Finques. Es tracta d’una prova que reuneix regatistes nacionals i internacionals i que enguany s’espera que iguali o superi els 250 regatistes de l’any passat.

La Guíxols Cup genera un gran impacte econòmic a la ciutat, ja que centenars de persones passen pels seus hotels, restaurants i instal·lacions turístiques. De fet, el Club ha teixit aliances amb diversos hotels de la ciutat per tal que els regatistes i les seves famílies s’hi puguin allotjar.

El punt i final de la competició serà dissabte 22 i diumenge 23 de febrer. Es disputarà la modalitat d’Optimist.

Resultats de la Guíxols Cup del disssabte 18 i diumenge 19 de febrer. Modalitats de 420 i Europa.

(Fotografia: http://www.stockpholio.net/)

 

 

 

 

 

El més llegit

I després