I després

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols salva la vida a un home amb un desfibril.lador

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha salvat la vida aquesta matinada a un veí d'aquesta localitat d'uns 48 anys que havia deixat de respirar vora quarts de quatre de la matinada. La seva parella el portava d'urgència al Centre d'Atenció Primària de Sant Feliu, després de notar molèsties.

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha salvat la vida aquesta matinada a un veí d’aquesta localitat d’uns 48 anys que havia deixat de respirar vora quarts de quatre de la matinada.
La seva parella el portava d’urgència al Centre d’Atenció Primària de Sant Feliu, després de notar molèsties.

Els fets s’han precipitat quan la parella ha comprovat que l’home deixava de respirar camí de l’ambulatori.
En passar davant les dependències de la Policia Local, la dona ha optat per entrar a la policia demanant auxili perquè el CAP li quedava més lluny, i l’agent de guàrdia ha començat la primera assistència de reanimació, ha alertat a d’altres agents, els quals han estirat l’home al terra i li han practicat les maniobres de resusscitació amb un desfibril.lador mentre en paral·lel anaven a buscar el metge de guàrdia.

Minuts més tard, la persona ha recuperat la consciència i ha arribat l’ambulància, que ha traslladat el pacient a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

  • Accions de la Policia

Darrerement la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha esdevingut clau en d’altres episodis, com l’assistència al part d’una dona que va donar llum a un carrer de la ciutat: la ràpida intervenció de quatre agents -tallant el carrer i ajudant la dona al part- van ser decisives.

Dies més tard també van contribuir, amb l’ajuda d’un mariner del Club Nàutic, a salvar una de dues persones que havien caigut a l’aigua en un dia de temporal, a finals de desembre, malgrat que no van poder fer res per salvar la vida del segon.

El més llegit

I després