I després

La Policia escorcolla un xalet a s’Agaró

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols juntament amb agents holandesos han escorcollat aquesta setmana la finca d’un noble holandès establert a S’Agaró i que està acusat al seu país de presumpte frau fiscal. Segons informa el DDG, L.G.M.V.G podria haver defraudat fins a 123 milions d’euros a la hisenda pública holandesa.
En saber que es troba instal·lat a la província de Girona i per demanda d’una comissió rogatòria de Rotterdam a través de la fiscalia espanyola de delictes econòmics es va rebre la instrucció del Fiscal d’Estat espanyol de cooperar internacionalment en aquest cas. Llavors, un jutjat de Sant Feliu va donar l’ordre de fer l’entrada i registre a la casa del membre de la noblesa, que es troba instal·lat en una mansió a S’Agaró. Els agents de la Policia Nacional de Sant Feliu de Guíxols han portat la investigació i a principis de setmana es van desplaçar fins al domicili juntament també amb membres del Grup Operatiu d’Intervencions Tècniques (GOIT) del cos policial que es troben a Madrid.
Aquesta unitat policial s’encarrega de tasques d’alta precisió tècnica i amb previsió que hi hagués algun problema per fer l’entrada a la casa, també van formar part de l’operatiu però finalment no van haver d’actuar. El noble va permetre l’accés a la seva finca i els agents de la Policia Nacional juntament amb membres de la Policia i Fiscalia holandesos -de la comissió rogatòria- de Rotterdam van emportar-se un ordinador i diversa documentació de la finca que els ha de servir per seguir investigant el cas de frau fiscal. L’home, però, no va quedar detingut.

El més llegit

I després