La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols incrementarà el dispositiu previst, en motiu de la revetlla de Sant Joan. En concret, s’afegirà un cotxe patrulla i un binomi d’agents, per tal d’assegurar la seguretat a la ciutat. El cap de la Policia Local, Marc Peña, assenyala que les zones que més els preocupen és la part baixa de la ciutat on s’espera que hi hagi aglomeracions de persones i una foguera. Peña explica que també estaran amatents a les zones més boscoses per tal de controlar que no s’hi produeixi cap incendi. “Estarem atents a les zones més sensibles, però demanem responsabilitat a la gent”, concreta l’inspector.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Ernest Asurmendi, demana “prudència” a l’hora de tirar petards. “Només volem que la gent gaudeixi de la revetlla però amb seny”, remarca el regidor. Asurmendi també ha demanat que no es tirin coets a la zona de les urbanitzacions on hi ha més espais de zona forestal. “No volem haver d’evacuar ningú per una imprudència”, diu.

Cal recordar que està expressament prohibit tirar petards o fer fogueres a menys de 500 metres de zones forestals i que el Departament d’Interior de la Generalitat ha prohibit els fanalets.