I després

La Policia de Sant Feliu de Guíxols incrementa el dispositiu en motiu de la revetlla de Sant Joan

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols incrementarà el dispositiu previst, en motiu de la revetlla de Sant Joan. En concret, s’afegirà un cotxe patrulla i un binomi d’agents, per tal d’assegurar la seguretat a la ciutat. El cap de la Policia Local, Marc Peña, assenyala que les zones que més els preocupen és la part baixa de la ciutat on s’espera que hi hagi aglomeracions de persones i una foguera. Peña explica que també estaran amatents a les zones més boscoses per tal de controlar que no s’hi produeixi cap incendi. “Estarem atents a les zones més sensibles, però demanem responsabilitat a la gent”, concreta l’inspector.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Ernest Asurmendi, demana “prudència” a l’hora de tirar petards. “Només volem que la gent gaudeixi de la revetlla però amb seny”, remarca el regidor. Asurmendi també ha demanat que no es tirin coets a la zona de les urbanitzacions on hi ha més espais de zona forestal. “No volem haver d’evacuar ningú per una imprudència”, diu.

Cal recordar que està expressament prohibit tirar petards o fer fogueres a menys de 500 metres de zones forestals i que el Departament d’Interior de la Generalitat ha prohibit els fanalets.

El més llegit

I després