I després

La pluja apaga el foc de la Nit de Sant Joan del festival de la Porta Ferrada del qual , malgrat tot, se’n fa una valoració positiva

Compartiu aquesta història

La pluges d’aquest agost han fet tancar precipitadament el Festival de la Porta Ferrada precisament en un dels espectacles estrella, el de Dagoll Dagom, amb tot l’aforament venut i La Nit de Sant Joan començada.

Les entrades adquirides pels canals de venda del Telentrada de Caixa de Catalunya (internet i telèfon) tramitaran la devolució de l’import de l’entrada a partir del dilluns dia 23 d’agost fins el 19 de setembre adreçant-se a qualsevol oficina de la Caixa de Catalunya lliurant l’entrada física adquirida.
El preu de les entrades adquirides a les taquilles del festival serà abonat a partir de dimarts dia 24 d’agost fins dimarts 31 d’agost, en horari de 10h. a 13h. a la taquilla instal·lada a l’ajuntament de la ciutat, exceptuant el diumenge 29 d’agost. Per a més informació, oficina de turisme tel. 972 82 00 51

El regidor delegat del festival, Miquel Lobato, ens avançava una valoració d’aquesta edició marcada per les retallades pressupostàries però de la qual es mostra satisfet ja que es va rebaixar d’1’5 milions d’euros a 1’2 milions. Declarava que l’aportació final que es preveu directa de les arques municipals serà d’uns 300.000 euros.
Miquel Lobato així ho declarava aquest divendres a Ràdio Sant Feliu.
[audio:http://www.rsf.fm/audio/lobato_porta_ferrada.mp3]

El més llegit

I després