I després

La pintora Keiko Ogawa exposa la seva mostra ‘Interior’ a Casa Irla

Des del 18 de juliol i fins al 13 de setembre es podrà veure a Casa Irla l'exposició 'Interior', de l'artista Keiko Ogawa. El primer dia de la mostra, a més, se celebrarà un acte inaugural allà mateix a partir de les 19:00 hores de la tarda.

Compartiu aquesta història

Casa Irla serà la seu de l’exposició titulada Interior amb obres úniques de la pintora Keiko Ogawa. La mostra es podrà visitar a partir del 18 de juliol i s’hi estarà fins al 13 de setembre de 2020. El primer dia de l’exposició, a més, se celebrarà un acte inaugural que tindrà lloc a Casa Irla a les 19:00 hores de la tarda.

L’artista Keiko Ogawa s’autodefineix de la següent manera:

Diu que Miró buscava en l’interior, es dedicava a la vida secreta de les coses. Suposo que això és el que vull captar i transmetre en la meva pintura. Però a mi m’interessa també l’aparença exterior. La realitat té tants detalls, tanta vida, crec que val la pena gaudir-la.

Els meus inicis en la pintura foren en el taller del professor Suguita a Tòquio cap a l’any 1998, a cavall entre la figuració i l’abstracció. Vaig traslladar-me a Barcelona l’any 2005, on, amb la influència d’alguns pintors d’aquesta ciutat, la meva pintura ha anat evolucionant cap a un realisme intimista. Podeu trobar més obres a les galeries: Jordi Barnadas (Barcelona), El Claustre (Girona), Espai G d’Art (Terrassa), l’Ancien Courrier (Montpeller), Victor Armendariz (Chicago). Actualment visc i treballo al barri de la Sagrada Família de Barcelona.

El més llegit

I després