Ja es coneixen els dos establiments que han guanyat el Ganxotapes de Tardor. La Parrilla amb el seu ‘Secret Roll. Secret esfilagarsat amb sweet chimichurri i xips de ceba’ ha obtingut el premi popular a la millor Ganxotapa.
Pel que fa al millor menú, el primer lloc ha estat per a Casa Elisa, que també ha guanyat el reconeixement al menú més original.
Franco Fornara, propietari de La Parrilla, es mostra molt content pel premi i explica que la Ganxotapa guanyadora va sorgir d’un imprevist en una cocció a baixa temperatura.
Jonadab Subirats, encarregat del restaurant Casa Elisa, es mostra molt content pel resultat després de que l’any passat quedessin tercers en aquesta categoria.
La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, explica que el principal objectiu és que la ciutadania i visitants coneguin establiments que potser encara no han descobert.
Altres reconeixements han estat a la Gaxotapa més original per a The Pink Elephant i el ‘Delirio marino’, que també s’ha endut el premi a la millor combinació d’ingredients. Pel que fa al menú amb millor combinació d’ingredients, el guanyador ha estat El Dau de Can Miquel.
En aquesta edició s’han servit 32.576 Ganxotapes i han fet la ruta 275 persones, 54 més que en l’edició de primavera.