Diumenge els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu varen acollir la tercera edició de la Passarel·la Costa Brava de Moda i Complements organitzada per l’Associació de Comerciants Centre Ciutat (ACCC) amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.
Aquesta edició va comptar amb la participació de 14 establiments de la ciutat que varen presentar les últimes tendències en moda primavera-estiu.
Segons els organitzadors, “més de 1.500 persones varen poder gaudir d’una nit d’estiu màgica, plena de glamour, moda i estil en un entorn privilegiat de la nostra població”.
Joves nois i noies amateurs varen desfilar entre els aplaudiments del públic mostrant les col·leccions dels establiments: La Costura 69-70, Metropol Boutiques, Llenceria Encarnación Ortega, Sabateria 44, Guitare, Ella’s, Inquietud’s, Clover, Stroget, Nonna, Boutique Elio’s i Boutique Menta, alguns dels quals varen comptar amb la col·laboració d’altres establiments com òptica Look o perruqueria Sara Style.
Una flor i una copa de cava donaven la benvinguda als convidats que varen gaudir d’un escenari acollidor i ben condicionat en el cor dels Jardins Juli Garreta en un espectacle en el qual la llum i el so va anar a càrrec de l’empresa local Nou So i la presentació del nostre company Josep Andújar.
La única incidència, quan només faltava un establiment per desfilar, fou l’avaria del generador de corrent que es va solucionar parcialment i es va comptar amb la col·laboració del públic que enllumenava a les models amb les llanternes dels mòbils. La incidència no va evitar que es pogués acabar amb una actuació de la coreògrafa francesa Estelle i la sortida de totes i tots els models i propietàries dels establiments.
L’ACCC ha distribuït una nota en la qual agraeixen “la implicació de tots els establiments participants, la dels models, la dels patrocinadors, la de l’Ajuntament, la de tots els nostres col·laboradors i la de Nou so”.
Entre les empreses i establiments que varen participar en el patrocini també s’hi trobaven: Ca l’Àngel, Joieria Marta Aviñó, Museu d’Història de la Joguina, Aquàtic Club Xaloc, La Bacallaneria, Publi-Net Comunicació, Xurreria Jofre, Kin Cosmètics, Perruqueria Neus Patón i Silvert Flors.