I després

La màgia de la pintura de gran format

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 18 de març, a les 20h del vespre a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro l’artista i pintor Quim Hereu conduirà la conferència-col•loqui de La màgia de la pintura de gran format.
Joaquim Ramírez de Cartagena i Hereu, més conegut com a Quim Hereu parlarà dels seus inicis al món de l’art. Una habilitat que li ve des de la infància. Aquest gran dibuixant i pintor autodidacte també explicarà la seva evolució creativa que des de l’any 2000 l’ha portat a crear obres de gran format. Un nou món molt proper al dels col•leccionistes, mecenes i amants de l’art. Finalment parlarà de l’Estrambotisme. Quim Hereu és el pintor català considerat el màxim representant de l’Estrambotisme, un corrent artístic iniciat l’any 1974 a l’Empordà pel seu amic Joan Fuster i Gimpera i que se’n fa hereu a partir de l’any 2004.
La imatge del cartell correspon en el projecte més important de la seva vida fins al moment com a artista. Es tracta d’una de les obres més espectaculars de la història de la pintura: L’Estrambòtic Naixement de Venus. O la Fàbrica del Temps. de 12 metres de llarg per 6 d’alt. Un dels olis sobre lli més gran fet a Catalunya.
La conferència-col•loqui comptarà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro; “la Caixa”; Skäl Internacional de Girona; els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col•lecció Xevi.

El més llegit

I després