I després

Es va celebrar la Diada de la policia Local i Ofertes de treball del SOC

Compartiu aquesta història

La setmana passada es va celebrar al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, la Diada de la Policia Local amb l’assistència de representants de la subdelegació del govern a girona, l’alcalde, el regidor de seguretat, l’inspector en cap, tota la plantilla de la Policia Local, representants dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Creu Roja, Protecció Civil, etc.

Amb la presència de la padrina de la Policia Local, Carmen Thyssen, es varen lliurar els reconeixements per les tasques realitzades de forma individual i col·lectiva pels integrants de la policia municipal així com dels diversos concursos realitzats com els de tir entre els diversos cossos allí representats.

L’alcalde, Joan Alfons Albó, en el seu discurs, va destacar la feina realitzada pels seus efectius al llarg de l’any, va agrair l’esforç que estan fent malgrat que actualment s’estan portant a terme retallades i va demanar que continuessin la seva tasca de servei públic en favor de la col·lectivitat a més d’anunciar que aquest acte, a partir de l’any vinent es farà públicament. En la mateixa línia es va mostrar el regidor Francisco Cárdenas que va destacar les obligacions i la professionalitat dels efectius al seu càrrec.

El traspàs del company Josep Barceló

Poques hores després d’aquesta celebració, lluint el mateix vestit de gal·la d’aquesta celebració, els membres de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols havien d’assistir als funerals d’un dels seus companys, Josep Barceló Güell, que dissortadament havia mort d’una llarga malaltia.

 

 

Ofertes de treball del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) de Sant Feliu

  • Empresa de serveis de Platja d’Aro cerca per la temporada d’estiu:
  • Responsable Lloguer caiacs
  • Instructor Optimist
  • Instructor Windurf
  • Instructor Catamara
  • Perruqueria de Sant Feliu de Guíxols cerca perruquer/a.
  • Empresa de publicitat cerca comercial per oferir cursos de formació
  • Es necessiten socorristes aquàtics per les platges de la Costa Brava

Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 ( 1er pis Estació d’Autobusos Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972327033.

 

 

 

El més llegit

I després