I després

LA JUNTA DEL GUÍXOLS S’ACOMIADA DE L’AFICIÓ

Compartiu aquesta història

Hores abans de la celebració de l’Assemblea Extraordinària de Socis de l’Ateneu Deportiu Guíxols, en la qual està previst que la junta actual cedeixi la gestió de l’Ataneu a l’Escola de Futbol Sant Feliu, dos representants de la directiva, Jaume Guinó i Agustí Flores, han visitat la nostra emissora per tal de dirigir-se als socis, col·laboradors i simpatitzants abans de tancar aquesta etapa de més de vint anys al front del club degà de la ciutat.
Jaume Guinó va declarar: “Volem donar les gràcies a Ràdio Sant Feliu i a tota la gent que ha col·laborat amb l’entitat, on fa 27 anys que hi vaig entrar, perquè ha arribat el moment d’acomiadar-nos atès que farem el traspàs de l’entitat a l’Escola de Futbol Sant Feliu, a la qual desitgem que ho portin amb més èxit que nosaltres.
Al llarg d’aquest període hi ha hagut moments millors i pitjors. Aquest any, per exemple, hem passat moments complicats però finalment hem pogut salvar la categoria, que era el nostre objectiu, i ara hi haurà la possibilitat, que ja era la nostra idea, de conformar un equip amb jugadors de casa i amb l’Escola això serà possible.
Esperem que es formin bons jugadors, anar amunt i que siguin esportistes que aconsegueixin tenir un futur en aquesta disciplina passant dels juvenils als primers equips del Vilartagues Club de futbol a l’Ateneu Deportiu Guíxols i, si és possible, a categories superiors.
Per la seva banda, Agustí Flores apuntava que “durant el centenari varem fer un reconeixement merescut, molt emotiu, consensuat, als que havien estat presidents de l’entitat al llarg de la seva història. No volem deixar passat aquesta oportunitat que ens brinda Ràdio Sant Feliu per fer un esment especial a una persona que avui fa possible que es porti a terme aquest traspàs. Diuen que les persones no són imprescindibles però si que són necessàries, i la persona d’Emili Vilert, ha estat imprescindible i necessària. Des d’aquí volem dir-li que estem orgullosos d’haver treballar al seu costat en favor de l’Ateneu Deportiu Guíxols”.

El més llegit

I després