La III Fira de Nadal a Sant Feliu aconsegueix acollir una vintena de parades i molt públic

Més d’ una vintena de parades varen exposar els seus productes nadalencs a la Rambla Vidal i el Carrer Major de Sant Feliu en aquestes diades festives.
La gran majoria eren comerços i entitats ganxones. Entre ells hi havien 6 pastisseries, 3 floristeries, 2 merceries, 2 mariscadors, 2 botigues d’objectes de regal i mitja dotzena de d’altres botigues amb articles variats, des de llaminadures, joies o articles infantils clàssics.
Turrons, neules, joguines antigues, ornaments de tot tipus, jerseis de llana, arbres i flors, bijuteria, pessebres, caganers…; cal destacar les degustacions d’ “uriços” i “ranxo de l’ermita”, gràcies a la Confradia de pescadors i l’Associació d’Amics de l’ermita de Sant Elm.
D’altra banda, i per enriquir l’ oferta també es varen poder trobar botiguers artesans d’altres poblacions, amb productes relacionats amb la festivitat que s’apropa.
I no cap oblidar els tallers, que estaven adreçats als més petits, a on es podien crear ornaments nadalencs amb materials reciclats, a càrrec l’ Anna Gutierrez.
L’ èxit d’aquesta fira es major any darrera any. Aquest és la seva tercera edició, i des de l’ organització s’ esperava rebre més de 5.000 persones, xifra totalment assolida.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació