I després

La III Fira de Nadal a Sant Feliu aconsegueix acollir una vintena de parades i molt públic

Compartiu aquesta història

Més d’ una vintena de parades varen exposar els seus productes nadalencs a la Rambla Vidal i el Carrer Major de Sant Feliu en aquestes diades festives.
La gran majoria eren comerços i entitats ganxones. Entre ells hi havien 6 pastisseries, 3 floristeries, 2 merceries, 2 mariscadors, 2 botigues d’objectes de regal i mitja dotzena de d’altres botigues amb articles variats, des de llaminadures, joies o articles infantils clàssics.
Turrons, neules, joguines antigues, ornaments de tot tipus, jerseis de llana, arbres i flors, bijuteria, pessebres, caganers…; cal destacar les degustacions d’ “uriços” i “ranxo de l’ermita”, gràcies a la Confradia de pescadors i l’Associació d’Amics de l’ermita de Sant Elm.
D’altra banda, i per enriquir l’ oferta també es varen poder trobar botiguers artesans d’altres poblacions, amb productes relacionats amb la festivitat que s’apropa.
I no cap oblidar els tallers, que estaven adreçats als més petits, a on es podien crear ornaments nadalencs amb materials reciclats, a càrrec l’ Anna Gutierrez.
L’ èxit d’aquesta fira es major any darrera any. Aquest és la seva tercera edició, i des de l’ organització s’ esperava rebre més de 5.000 persones, xifra totalment assolida.

El més llegit

I després