El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha fet pública una nova línia d’ajut de 8’5 milons d’euros pel sector turístic. Una mesura de suport per aquelles empreses i autònoms que s’han vist afectades econòmicament per la crisi de la Covid-19 i d’aquesta manera ajudar-los a la seva continuïtat.

La regidora de turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Núria Cucharero ha afirmat que ‘les empreses de Sant Feliu de Guíxols que compleixin els requisits rebran tota la informació necessària per solicitar-lo. Des de l’Area de Turisme de l’Ajuntament es vetllarà perquè totes aquestes empreses s’hi puguin acollir”.

Poden ser beneficiàries d’aquesta subvenció les persones professionals autònomes i les empreses que desenvolupin activitats en el sector turístic:

a) Guies de turisme de Catalunya habilitats.

b) Titulars d’establiments d’allotjament turístic: establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural.

c) Explotadors d’habitatges d’ús turístic.

d) Agències de viatges.

e) Establiments i activitats d’interès turístic: persones o empreses que contribueixen a dinamitzar i promoure el turisme i afavoreixen les estades al territori tot enriquint l’experiència dels visitants als quals principalment adrecen les propostes. A l’efecte d’aquestes bases, s’entenen incloses les activitats següents:

Congressos i turisme de reunions.

Rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions.

Senderisme.

Cicloturisme.

Enoturisme.

Ecoturisme.

Activitats aquàtiques i nàutiques.

Activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.

Per obtenir més informació sobre com demanar l’ajut cliqueu aquí.