I després

La Generalitat donarà “el suport que calgui” al futur Museu Thyssen

Compartiu aquesta història

La consellera Viladrà signant al llibre d’honor al costat de Motas. RSF

Aquest migdia la consellera de la presidència, Laura Vilagrà, ha visitat l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. La consellera ha estat rebuda per l’alcalde, Carles Motas, i després de saludar alguns dels membres del plenari, ha signat al llibre d’honor del consistori.

L’alcalde ha volgut ensenyar a la consellera un vídeo que recrea com acabarà sent el futur Museu Carmen Thyssen, al monestir, i ha agraït el compromís de la Generalitat d’impulsar aquest nou espai a la ciutat.

De fet, aquesta propera setmana es preveu que s’aprovin els pressupostos de la Generalitat on s’inclou una partida de 2.1 M€ pel futur museu guixolenc.

La consellera Vilagrà assegura que el govern català ha d’impulsar projectes de país com el Museu Carmen Thyssen amb “el suport que calgui”.

Per la seva banda l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, afirma que el suport de la Generalitat és “molt important”. Motas ha agraït també que el govern sigui pragmàtic i que estigui al costat dels ajuntaments que, afirma, sovint s’han sentit sols.

L’Ajuntament ha obsequiat a la consellera amb una reproducció en xocolata d’un quadre del pintor local Josep Amat i que formarà part del futur museu Thyssen.

 

 

El més llegit

I després