I després

La Generalitat anuncia un nou pla d’ajuts econòmics per a autònoms i personal en ERTO

Les subvencions, de caràcter trimestral, van dirigides a treballadors autònoms, empreses amb personal en ERTO i també empleats en situació d'ERTO. El termini per a presentar les sol·licituds serà entre el 19 i el 26 de febrer.

Compartiu aquesta història

La Generalitat de Catalunya ha anunciat que està ultimant un nou pla d’ajuts directes de caràcter trimestral dirigit a treballadors autònoms, empreses amb personal en ERTO i també empleats en situació d’ERTO. Es tracta dels col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures contra la Covid-19.

El pla en qüestió consta de quatre línies:

  • Ajuts extraordinaris per a les persones autònomes enfront la COVID-19 (febrer 2021 – continuació de les atorgades al novembre/desembre 2020).
  • Ajuts per a petites i micro empreses dirigides a mantenir els llocs de treball en ERTO.
  • Ajut nou i directe a treballadors en situació d’ERTO.
  • Ajut per a formació de treballadors en situació d’ERTO.

Tan aviat com es publiquin en el DOGC les bases de cada línia d’ajuts, la convocatòria i quan s’obri el termini de sol·licituds, la Generalitat n’informarà a través de Canal Empresa i també al perfil de twitter @FUEmpresacat. El que sí que ha avançat l’executiu català és que el termini per a presentar les sol·licituds d’aquestes subvencions serà entre el 19 i el 26 de febrer.

El més llegit

I després