I després

La Fundació VIMAR presenta a Sant Feliu de Guíxols el projecte Els Estanys

El projecte Els Estanys, la nova residència per a persones amb discapacitat que es construirà a Platja d'Aro, es presentarà dimarts 26 de novembre a Sant Feliu de Guíxols. Serà a les 19:00 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Compartiu aquesta història

El projecte Els Estanys, la nova residència per a persones amb discapacitat que es construirà a Platja d’Aro, es presentarà dimarts 26 de novembre a Sant Feliu de Guíxols. Serà a les 19:00 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i hi intervindran Jordi Sistach, vicepresident de la Fundació Vilagran-Maristany (VIMAR), i Carles Motas, alcalde de la població ganxona

Els Estanys serà una residència assistida per a persones amb discapacitat que requereixen de suport en totes les activitats de la vida diària, i també un centre de dia per a persones d’aquest perfil. El projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, els ajuntaments del Baix Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, així com la Fundació Bancària “la Caixa”.

En aquesta sessió s’explicarà com serà el nou centre, la construcció del qual s’iniciarà en unes setmanes, i en què l’Ajuntament de Sant Feliu Guíxols ha tingut un paper destacat quant a finançament, juntament amb la resta de municipis del Baix Empordà.

El més llegit

I després