I després

La final Barça – Manchester en pantalla gegant al pavelló Carles Nadal de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El Futbol Club Barcelona i el Manchester United arriben el 28 de maig, a una nova final de Champions a Wembley i la colla carnavalesca, Els Marrecs (fundada l’any 1995), torna a prendre la interessant iniciativa d’oferir el partit en un pavelló per tal de viure l’esdeveniment de forma massiva a través d’una pantalla gegant, de lloguer, amb la qual cosa mitjançant la recaptació i, cobertes les despeses, és una forma d’invertir en la seva carrossa del Carnaval.

En aquesta ocasió l’equipament serà el pavelló Carles Nadal i Cosp (Vilartagues) on s’instal·larà una pantalla de 24m2 a més de 6.000 wats de so i de llum. L’aforament és limitat i el preu de l’entrada anticipada és de 8 € que inclou entrepà i refresc. I l’entrada a taquilla (només accés) és de 5 €. Els nens i nenes de fins a 6 anys tindran l’accés gratuït tot i que no tindran dret a seient.

A més hi haurà servei de bar, habilitant-se un espai exterior per a fumadors i es realitzarà un sorteig de samarretes signades pels jugadors del Barça amb els números de l’entrada.

També es recorda que, per seguretat, no es podran entrar en el recinte objectes de vidre, metall, pals, etc. així com bengales, petards.

Les entrades anticipades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu des d’aquest divendres dia 20 fins el 27 de maig. Per més informació podeu entrar al web de la colla que és www.elsmarrecs.com.

Hi col·laborem l’Ajuntament i Ràdio Sant Feliu.

Els propis Marrecs han editat un video promocional que us adjuntem:

El més llegit

I després