I després

LA FAÇANA ESGRAFIADA DEL PORTALET ES DEBILITA

Compartiu aquesta història

Una de les façanes protegides del perímetre del futur Hotel Elke, la dels esgrafiats que es troba entre el solar de la barberia i el de l’Hotel Rex a la Rambla del Portalet, està donant mostres de debilitat en la seva estructura i es té el temor, fonamentat tècnicament, que finalment no es pugui salvar. Segons l’alcalde, dia a dia va donant evidències que es va descalçant en diversos punts i pateix petits despreniments.
El fet que no estigui lligada a altres murs i que els materials que es varen emprar en la seva construcció s’estan esmicolant, complica que es pugui garantir la seva conservació, malgrat que s’estan esmerçant tots els esforços per mantenir-la d’empeus, abraçada per una estructura que la sosté.
La façana de l’antic Chic Bar i la resta del carrer Sant Roc no presenten aquest problemes, precisament perquè estan lligades.
Després de l’enderroc dels diversos edificis i del desenrunament del solar on s’ha de construir l’hotel de quatre estrelles, actualment s’està aplicant en algunes de les façanes dels edificis veïns aïllament tèrmic amb poliuretà.
Recordem que s’hi construirà un nou hotel de 4 estrelles amb 65 habitacions i es té la previsió que es pugui inaugurar la Setmana Santa del 2018.

El més llegit

I després