I després

LA FÀBRICA SUBERTAP TANCARÀ A FINAL DE MES

Compartiu aquesta història

La direcció de l’empresa surera Subertap, amb seu al polígon industrial de Sant Feliu de Guíxols, ha comunicat als seus setze treballadors el tancament de la factoria tapera, previst a finals d’aquest mes d’abril. Fa nou anys que la fàbrica depèn del grup cassanenc Corcho del País. I el seu gerent, Francisco Jiménez, confirmava ahir que la firma guixolenca està “en liquidació”, ha informat El Punt Avui.
“Feia sis anys que l’empresa estava en dificultats i em sap molt greu pels treballadors”, admetia Jiménez. El gerent argumentava que, a més de la caiguda de la facturació, que no s’ha recuperat en els anys de crisi, el fet que l’empresa hagués entrat en concurs de creditors els ha complicat les opcions de tancar nous acords comercials, mantenir els existents o bé accedir al mercat de crèdit de les entitats financeres. L’empresa estava especialitzada en la fabricació de taps naturals, reblerts i granulats i aglomerats.
Jiménez hi afegia que les negociacions amb els administradors concursals de l’empresa han permès “garantir les indemnitzacions a la plantilla”. I defensava que en els anys de dificultats “els treballadors, afortunadament, no han deixat de cobrar el salari ni un sol mes”.

El més llegit

I després