La Diputació de Girona ha subvencionat 12 joves esportistes guixolencs en diverses modalitats esportives de caràcter individual. Es tracta de Joel Cañadas Gonzalez, Ariel Enrique Schrenck Martínez, Lucia García Muñoz, Arnau Saubí Mas, Ferran Conchillo Castillo, Júlia Manero Barrera, Gorka Rivas Nicolas, Afra Pujol Barniol, Silvia Casamitjana Formiga, Ismail Kiloul El Bakaoui, Laura Alsina Carmona i Sergi Garriga Piera.

La subvenció es troba dins del marc del projecte Suport als programes municipals d’ajuts als esportistes gironins que participen en competicions individuals. Tots ells són menors de 25 anys i no professionals, d’esports individuals que han participat en els campionats d’Espanya, d’Europa, del món o els Jocs Olímpics.

Les modalitats subvencionades han estat motocross (Joel Cañadas Gonzalez, nascut el 2007), natació (Ariel Enrique Schrenck Martínez, nascut el 2001; Ferran Conchillo Castillo, nascut el 2002; Júlia Manero Barrera, nascuda el 2002; Afra Pujol Barniol, nascuda el 2005; Silvia Casamitjana Formiga, nascuda el 2001, i Laura Alsina Carmona, nascuda el 2002), ciclisme (Lucia Garcia Muñoz, nascuda el 2004), atletisme (Arnau Saubí Mas, nascut el 2004) i karate (Gorka Rivas Nicolas, nascut el 2008; Ismail Kiloul El Bakaoui, nascut el 2003, i Sergi Garriga Piera, nascut el 2007).

Sant Feliu de Guíxols ha estat darrerament testimoni de diferents triomfs esportius, tant a nivell català com estatal com internacional. L’ajuda de les diferents institucions és igualment important per als èxits en l’esport.