I després

La Diputació col·labora per endegar uns estudis pioners destinats a policies locals

Compartiu aquesta història

La Diputació de Girona col·laborarà amb 15.000 euros en la posada en marxa dels primers estudis que es faran a Girona a través de la Fundació Universitat de Girona enfocats a les policies locals, el Diploma d’Especialització en Policia Judicial de l’Administració Local. La iniciativa sorgeix de les dues institucions i de l’Associació de Caps de les Policies Locals de Municipis de les Comarques Gironines, i l’objectiu és que els caps i els agents de policia local puguin accedir a formació especialitzada de continguts homogenis.

Entre les matèries que s’impartiran s’hi compta la jurisdicció de menors, la violència domèstica, la criminalística aplicada a la investigació d’accidents de trànsit, les bandes juvenils o la grafologia aplicada als grafits.

La vicepresidenta primera de la Diputació, Teresa Ferrés, el president de la Fundació, Joan Saurina, i els caps de policia de Figueres i Platja d’Aro, Josep Maria Riera i David Puertas, van signar ahir el conveni per tirar endavant els estudis.

El més llegit

I després