La Diputació col·labora per endegar uns estudis pioners destinats a policies locals

La Diputació de Girona col·laborarà amb 15.000 euros en la posada en marxa dels primers estudis que es faran a Girona a través de la Fundació Universitat de Girona enfocats a les policies locals, el Diploma d’Especialització en Policia Judicial de l’Administració Local. La iniciativa sorgeix de les dues institucions i de l’Associació de Caps de les Policies Locals de Municipis de les Comarques Gironines, i l’objectiu és que els caps i els agents de policia local puguin accedir a formació especialitzada de continguts homogenis.

Entre les matèries que s’impartiran s’hi compta la jurisdicció de menors, la violència domèstica, la criminalística aplicada a la investigació d’accidents de trànsit, les bandes juvenils o la grafologia aplicada als grafits.

La vicepresidenta primera de la Diputació, Teresa Ferrés, el president de la Fundació, Joan Saurina, i els caps de policia de Figueres i Platja d’Aro, Josep Maria Riera i David Puertas, van signar ahir el conveni per tirar endavant els estudis.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació