I després

La Diada de la Mobilitat Segura i Sostenible arriba dissabte al Guíxols Arena amb novetats

Per primer cop hi haurà una exposició de vehicles híbrids i 100% elèctrics que els assistents podran conèixer i provar

Compartiu aquesta història

La quarta edició de Diada de la Mobilitat Segura i Sostenible arriba aquest dissabte 11 de maig al Guíxols Arena i ho fa amb activitats dirigides a infants, joves i famílies i que aquest any incorporen algunes novetats.

La propostes, que se celebraran entre les 9.30 i les 13.30 hores, inclouen un circuit de bicicletes per a infants, una demostració del cos de Bombers amb rescats d’accidents amb gossos, o una demostració de com treballen els gossos de les diferents policies locals en la detecció de substàncies.

També hi haurà demostracions de Creu Roja, es mostraran les funcions de Protecció Civil, es faran activitats formatives per a infants i joves amb ciclomotors i motocicletes i també es podrà veure una exposició de vehicles de diversos cossos de seguretat. El sergent de la Policia Local de la nostra ciutat, Richard Navarro, ens parla d’aquesta iniciativa.

Aquest any hi haurà una novetat, que consistirà en la participació de diferents concessionaris de Sant Feliu i de Santa Cristina que hi exposaran vehicles híbrids i 100% elèctrics. Els assistents podran provar com funcionen i conèixer els seus avantatges mediambientals.

Aquesta jornada està organitzada per la Unitat de Proximitat i Educació per a la Mobilitat Segura de la Policia Local Sant Feliu de Guíxols i compta amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra, Bombers, Creu Roja, Guardia Civil, Policia Nacional, Protecció Civil, com també d’altres cossos de la Policia Local.

El més llegit

I després