I després

La delegació guixolenca torna amb bones sensacions del viatge a Mindelheim

Compartiu aquesta història

Tot i que Ryanair va trastocar tant l’anada com la tornada a Mindelheim (Alemanya) amb la seva política de retallar vols, canviar dates i aeroports, la delegació guixolenca que va participar en els Jocs Sense Fronteres que se celebren entre les ciutats agermanades, va arribar més que satisfeta tant de la relació com de la participació itinerant que es va realitzant entre diferents ciutats europees.

La delegació guixolenca l’encapçalava la regidora de Relacions Institucionals i de Promoció de Ciutat, Pilar Giró que estava al càrrec de deu alumnes de 4rt d’ESO a més de la presència del Cap de Premsa de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Pere Carreras.

Segons declaraven, tant la vessant de relació institucional com el contacte entre els joves dels diferents països, va ser extraordinària i va fer possible que els joves guixolencs establissin converses a més d’intercanvis culturals i personals amb els representants de les diverses ciutats agermanades que convergien en els Jocs Sense Fronteres.

La delegació guixolenca destaca el tracte de les autoritats alemanyes així com la bona sensació que els alumnes ganxons varen causar entre els representants de la resta de ciutats que, això si, en els Jocs Sense Fronteres els varen superar.

La regidora, Pilar Giró explicava en tres minuts com havien viscut aquesta experiència, declaracions que reproduïm en el següent arxiu de so:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/pilar_giro.mp3]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després