I després

La Corxera i la resta de zona blava, operatives a partir del 15 de juny

A partir del dia 15 de juny de 2020 i fins al 15 de setembre entra en funcionament de dilluns a diumenge la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta i Platja de Sant Pol.

Compartiu aquesta història

A partir del dia 15 de juny de 2020 i fins al 15 de setembre entra en funcionament de dilluns a diumenge la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta i Platja de Sant Pol.

L’APARCAMENT DE LA CORXERA també entrarà en funcionament el dia 15 de juny. Per realitzar el tràmit per poder aparcar com a resident autoritzat cal que, a partir del 15 de juny, us adreceu a la caseta situada a l’entrada de l’aparcament, de dilluns a divendres de 9h. a 14h. (només dies laborables).

QUAN REALITZEU AQUEST TRÀMIT RESPECTEU LES NORMES SANITÀRIES EXISTENTS, TOT MANTENINT DISTÀNCIA DE SEGURETAT TANT AMB ELS TREBALLADORS DE L’APARCAMENT COM AMB LA RESTA D’USUARIS, I FENT ÚS DE LA MASCARETA SI LA SITUACIÓ HO REQUEREIX.

Documentació que cal aportar en el cas nou usuari o nou vehicle :

-L’ original del permís de circulació.
-Justificació pagament Impost de vehicles de tracció mecànica 2019 (només en cas de no aparèixer al llistat de vehicles al corrent aportat per l´ Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols).
-Juntament amb la targeta d’accés, Dornier us farà entrega d´un adhesiu d’identificació com a resident autoritzat, que haurà de tenir sempre visible, al parabrisa del seu vehicle.

Documentació que cal aportar en el cas d’haver estat usuari anys anteriors :
-La targeta d´accés, d’anys anteriors per a la seva reactivació.
-En cas de no disposar de la targeta o de deteriorament de la mateixa, caldrà abonar 5,00 € per la nova targeta.

També serà necessària la vostra autorització en compliment de la nova Llei de Protecció de Dades, conforme cediu les dades únicament als efectes de identificar els vehicles/usuaris amb accés a l´aparcament com a residents.
Qualsevol vehicle que no disposi de la identificació com a resident autoritzat, haurà d´abonar l´estància a tarifa oficial.

Recordeu que els vehicles que podran estacionar en el pàrquing són turismes, vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., vehicles derivats del turisme (vehicles comercials) i ciclomotors, motocicletes i vehicles similars de tres i de quatre rodes.

 

El més llegit

I després