LA COLLA GEGANTERA ANUNCIA QUE ES DISSOL

La Colla Gegantera Ganxona ha anunciat que plega a través de les xarxes socials amb un primer post que diu textualment:

“És per a nosaltres motiu de gran tristesa, comunicar-vos a tots aquells que des de fa molts anys ens heu seguit i animat, per allà per on hem anat, que la Colla Gegantera Ganxona ha quedat dissolta.
Han estat grans moments que hem passat junts i podem dir que per a tots i cada un dels que componíem aquest gran grup ha estat una decisió dolorosa i sobretot per que els motius han estat aliens a nosaltres, però … això sí, hem creat una gran família i una gran amistat, que perdurarà.
Per a totes les colles, amb les que teníem projectes futurs (trobades, actes…), dons això… comunicar-vos que no podrà ser!!!
Per uns dies, mantindrem aquesta pàgina (Facebook) oberta, però dir-vos… que properament la tancarem. Gràcies a tots !!!”

La resposta, després de la destacada feina realitzada pel col.lectiu, que és un dels grans actius de la ciutat,  no s’ha fet esperar i la colla ha editat un nou missatge amb el següent contingut:

“Agraïm a tothom les mostres d’afecte i ànim que ens esteu enviant. Entenem que molts de vosaltres tingueu interès per saber què és el que ha passat, però de veritat i amb tot respecte, no creiem que aquest sigui el mitjà més adequat per entrar en polèmiques ni debats, esperem que ens entengueu i ho sapigueu respectar. De nou … moltes gràcies a tots. i aprofitem per desitjar-vos a tots … Bon Nadal i feliç Any 2017”.

Posats amb contacte amb l’alcalde, Carles Motas, per si des de l’Ajuntament es tenia coneixement dels motius, Motas ha declarat a la nostra emissora que continua de baixa però que ha estat parlant amb els responsables de la Colla Gegantera i que a principis de la setmana entrant, que es reincorpora a la feina, mantindrà una reunió per parlar obertament sobre els motius que han provocat aquesta decisió, així com de les possibles solucions.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació