La cantant Neus Mar ofereix aquest dissabte boleros a la carta dins del cicle Cants de Taverna a la Casa Irla

Aquest dissabte dia 11 de desembre a les 22h i després de tocar amb el seu grup d’havaneres Cubacant a la Marató de TV3, tindrà lloc a la Casa Irla el concert de la Neus Mar “Boleros a la Carta acompanyada del pianista Octavi Bañuls .
El recital oferirà una selecció de més d’una trentena de boleros entre els quals destaquen  “Adoro”, “El dia que me  quieras”, “Contigo aprendí”, “Nostalgia” i “Tu mi delirio” entre d’altres.
Es tracta d’un recital intimista i participatiu, ja que es reparteix entre el públic una carta amb tots els boleros i, les persones que ho desitgin, poden escollir el que els ve més de gust escoltar. A partir de les peticions es confeccionarà el repertori de la nit.
Sens dubte el bolero és un gènere etern  ple de passió.  Qui no ha viscut una història d’amor o desamor?. D’alguna manera  toca l’ànima el bolero toca l’ànima i  tots ens  podem sentir reflectits en alguna de les seves històries.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació