I després

La Cambra explica als alumnes de l’Institut SFG com muntar una empresa i obtenir finançament

Compartiu aquesta història

Segons informa La Cambra de Comerç de Sant Feliu, la responsable del servei de creació d’empreses de la Cambra de Comerç, Elena Rondós, ha explicat avui als alumnes del cicle formatiu de grau superior d’administració i finances de l’Institut Sant Feliu de Guíxols, els tràmits que s’han de seguir per muntar una empresa i quins ajuts i fonts de finançament existeixen per tirar-la endavant.
La xerrada l’han seguit 24 alumnes, d’entre 18 i 20 anys. El seu pla d’estudis preveu que abans de completar el cicle formatiu desenvolupin un projecte per crear la seva pròpia empresa. Els alumnes reben assessorament per part de professionals de diferents àmbits. La responsable del servei de creació d’empreses de la Cambra de Comerç els ha explicat avui els tràmits administratius que han de seguir per muntar la seva pròpia empresa, i les diferents vies de finançament que existeixen: ajuts per a autònoms, subvencions per a economia cooperativa i tipus de préstecs que poden aconseguir d’un banc o caixa.
Elena Rondós ha aprofitat l’acte, per explicar als alumnes que és i com funciona el viver d’empreses que acull la Cambra de Comerç.

El més llegit

I després